Kişilerle herhangi bağım yoktur. Aynı zamanda her iki tarafın forumuna ve konuda bahsi geçen forumlara üyeliğim söz konusu değildir.
Ancak emek hırsızlığı derken konu içerisinde resımlerde gösterildiyse bence o o şekil değil
herkes yani bizlerde bir haberi paylasırken ya bir blog ya haber sitesinden alıyoruz bak buradaki yönetici arkadaşların açmış olduğu konulara her bırının altında ALINTI veya HABER KAYNAĞİ ibaresi vardır. Kimse Televizyondan izlediği haberi gelip burada özet geçmiyor. Yada Elmalı kurabiye yapacaği zaman görsel atıp tarıfı kendisi vermiyor. Ama Temanız İkonunuz veya ona benzer logo vs gibi şeyleriniz çalınırsa tamam bunda haklısınız der emek hırsızlığı yapilmıs derım ama bahsedilen konularda emek hırsızlığı yok.
Ancak konuda yapılan hakaret küfür doğrumu değil zaten kişide ben yaptım demiş kendini dahi savunmamıs . Bununla beraber R-5 denen şahsın kim olduğunu yukarıdaki ekran resminden görünce aklıma bir dönem @X ın kurmus olduğu forumda beraber yönetimde yer almış olduğum @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hatırlar üyeliğini silmediğimiz için o dönem yönetimde bulunan kişileri sizi mahkemeye vereceğini söyleyen kişi hala ne mahkemeye verdi nede o forumda online oldu @x forumu sattı ben evlendım ama Colomsoo hala forumu mahkemeye verecek .
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yukarıda bahsedilen adama bence değer vermeyin o kendınden baskasını sevmez .
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kısaca Hakaret ve küfürü tasvip etmiyorum onaylamıyorum ama bahsedilen emek hırsızlığı olayınada katılmıyorum .
Bununla beraber
Kimsenin bardağına çay kaşığı olmayın. Şeker eridikten sonra işiniz biter.