|
SuperX Nickli Üyeden Alıntı
|
Arkadasım sen neyin kafasını yaşıyorsun ben forumu devralana kadar hic birşey yok muhabbetimiz iyi ama forumu devraldıktan sonra bütün modları emektara cekmek nedir onuda gectim forumu devraldım istedigimi yönetime getiririm bu kimseyi alakadar etmez kimsenin forumunda küfür etme hakkını vermez madem forumun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] verilmesinden ve banların kaldırılmasından şikayetciydin emektara cekmeseydin kendini forumda devam edeydin sana kardeşim demişim az cok sohbetimiz olmuş dogrumu benim forumumda küfür etmen bütün yazılanları sildim zaten kendi ne yazdıgını ne yaptıgını biliyordur konunun muhattabı sen degilsin ben bütün logları silmiştim cunki böyle şeyleri dogru bulmuyorum tek kalan ekran görüntüsünü paylaşayım |
arkadasım bende sana diyorumki sen forumu bahtiyardan aldın bahtiyarı alınca regexle elysianı satınmı aldın,sen forumu aldın,icerisindeki insanlarımı aldın,moderatörleri emektara cekmisler diyorsun bu moderatörlerin beyni yokmu ? bunların bir karekteri analitik olarak fikir takibi yapabilecek yetenekleri yokmu ? demekki onları seviyorlarmıski onlarla,beraber gitmisler öyle bir diyonki sanki sistemine zarar vermis,forumunun db'sini calmamıs,forumundan konu silmemis,forumuna kendi yaptıgı caısmaları bile silmemis bildigim kadarıyla tema tasarımını bile yapan regex'ti herkes hürdür özgürdür yarın 29 ekim Atatürk'ün degimiyle söylim herkesin aklı hür,vicdanı hür. sen kimseyi nie benim forumumdan kalmadın satın aldım diye sucluyamassın adamın veya kızın keyfinin kahyasımısın? sen nasıl domain forum satın alıyorsan onların materyallarini alıyorsun icerisindeki,insanları deil, neyi neyle satın alıyon allahın aşkına gelmissin burda sanki bi zarar vermisler gibi konusuyosun küfür etmisse banlanmayıda gögüslemis adam diyor ettim diye zaten,burda senin yaptıgın elestiriler cok sacma isteyen istedigini yapar,herkesin aklı,fikri mantıgı sözel zekası var kimseyi mecbur kılamassın..