@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım siz birebir özgün bir şekilde konuları yazmadığınız sürece ve başka bir yerden alıp kopyalayıp ya da kendinize göre editlediğinizde konunun sahibi siz olmuyorsunuz, dolayısıyla başka kişiler de alıp rahatlıkla paylaşabiliyor. Bunda bi' beis görmüyorum ben şahsen. Forumlarda neredeyse bütün konular kopyala yapıştır şeklinde paylaşılıyor, yani benim yıllardır Forum aleminde görmüş olduğum bu. Bununla birlikte; başka bir forumda iki kişi arasında geçen diyalog var, onu da ek olarak eklemişsiniz konuya. Bu durum tamamen konunun muhatabını ilgilendiren bir durum değil midir? Sonuçta herkes bir birey hakkını savunabilir. Tıpkı sizin burada haklı olduğunuzu düşünüp konu açtığınız gibi.
Bununla birlikte; konu giderek çirkinleşiyor ve bireysel saldırıya dönüşüyor. Buna gerek yok, herkes adabıyla düşüncesini yazabilir. Fakat insanlara saldırgan tutum sergileyerek değil. Burada yazılanlar sadece burada kalmıyor arkadaşlar, hukuki boyutta işler değişiyor bilginiz olsun. Bunu nereden biliyorum? Daha önce buradan sahasından şikayetçi olduğum ve ceza aldığını bildiğim bir şahıstan dolayı. Fakat kimsede söylediklerini kabullenmiyor ifade verdiği esnada, o kişi ben değilim deyip kurtulmaya çalışıyor, o da ayrı bir durum.