Merhaba Arkadaşlar simdi Size X forumdaki Elysian yani Sarya nikli Arkadasın yaptığı rezilliği göstereceğim
İlk 5 görsel benim kendi forumuma paylastığım konulardır
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu Son 5 görselde Elysian Yani Sarya Nikli Arkadaşın a Forumdan Kendi forumuna çaldığı konulardır Devamı da vardı calıdığı konuların ama ben bir kısmını size paylasmak istedim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ve En sonki Görselde Hem beni tehdit Edip Hem herkese kötülemiştir
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
son olarakta sunu da belrteyim
Bana küfürbaz haydo diyen koskoca avukat olan Regex nikli arkadaş bir başka çocuğa ağzına alınmayacak küfürler etmişti simdi kalkıp hem benim emegimi calıp hem beni tehdit edip hemde beni herkese kötüleyen bu insanlar bide haklıymıs gibi üste cıkmaya kendilerini haklı göstermeye calısıyor emek hırsızlarına boyun egecek halim yok emek vermeden hazır lokmaya konuyorlar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]