Help Polemiği [3] Kalbim.NET #Help [2024]
Merhaba değerli IRCForumlari.NET kullanıcıları; 2024 | Kasım ayı Help polemik konusu olarak Kalbim.NET Help Departmanı belirlenmiştir.
Kalbim.NET | Help departmanını kısaca tanıyalım ;
[ Kalbim.NET Help Departmanı ] Help Founder : Unye HelpMaster : TrabzoN & Carizma HelpSop : ALparsLan Help Eğitmen : BuseNaz Helperlar : Adya - AraS - Şevv - weSt - Şevv - Peri - HurAdam - Nalannn - Necati - yeşim - Rukiye - Dilem - Yasemin - AlperBey - KraL - Talhabora - Naziye - Almila - Ilayda35 - NeSeLy - İcLaL - Afra - LotuS - Baharr - Arinna - Smirna - Serena - MaviSu - Bukre - ÖzleM - Nely - AngeL - Jake - inci - BuZpeRiSi - MaRaL - Dimitri - VildanSu - Cindy - Peri32 - PeRLa - BirSu - Esmer_kiz - Adya - Ebrar - MirXan - Ayçiçek - BurÇak - AsılolanAslı - TaBuT - Serkan - K
[ Help Departman Kanalları ] #Help -> Kullanıcılara IRCd/Services komutları hakkında yardım/destek verilen resmi yardım kanalıdır. #Helpers -> Helper'ların soru/cevap aktivitelerini yaptığı ve fikir/bilgi alışverişlerinde bulunduğu kanaldır. #Helpteam-> Helper adaylarının istekleri ya da helper olabilmeleri adına, eğitimlerin gerçekleştirildiği kanaldır. #HelpSop -> HelpSop'ların bulunduğu bilgi işlem ve istişare kanalıdır. #HelpEgitim-> Help departmanı, soru cevap botunun bulunduğu bireysel eğitim kanalı. #mIRChelp -> mIRC scripting Language destek/yardım kanalıdır.Sunucu içerisinde mIRC/script kullanan kullanıcılara 7/24 sorunsuz destek/yardım verilmektedir. ÖNEMLİ : Kalbim.NET Help departmanı hakkında yorumlarınızı, lütfen verilen emeği düşünerek sevgi, saygı ve hoşgörülü yapınız. Sunucu/Server fark etmeksizin Help departmanlarında emek veren tüm arkadaşlarımıza, Kolaylıklar ve başarılar dileriz.
__________________ " Ya bir yol bul, ya bir yol aç yada yoldan çekil "
Konu blackhole tarafından (25 Ekim 2024 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.
|