Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ekim 2024, 21:49   #1
Çevrimdışı
SeNaaa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çikolata Dolgulu Kaymaklı Bisküvi Tarifi!!!




Bisküvi Tarifi İçin Malzemeler
Kaymaklı bisküvi hamuru için:

100
gram
oda sıcaklığında tereyağı
1
adet
yumurta
1/2
su bardağı
pudra şekeri
1
çay kaşığı
kabartma tozu
1
paket
vanilya
2- 2,5
su bardağı
un


Kaymaklı bisküvi iç dolgusu için:

100
gram
kaymak
3
yemek kaşığı
kahvaltılık sürülebilir çikolata

1- Kaymaklı Bisküvi Tarifi Nasıl Yapılır?

Kaymaklı bisküvi hamuru için tüm malzemeleri derin bir kaba alın ve ele yapışmayan bir hamur yoğurun. Hamuru streçleyip buzdolabında 30 dakika dinlendirin.


2- Ardından hamuru tezgaha alın. Merdane yardımıyla çok kalın olmayacak şekilde açın. Yuvarlak kesin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


3- Bisküvileri fırın tepsisine dizin, 180 derecelik fırında 10 dakika pişirin. Pişen bisküvileri fırından alın.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

4- Bir kapta kaymak ve çikolatayı karıştırın. Soğuyan bisküvinin arasına sürün ve diğer bisküviyle kapatın. Bu şekilde hepsini hazırlayın.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

5- Kaymaklı bisküvi hazır, afiyet olsun.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver