Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ekim 2024, 11:27   #2
eiffel65
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Microsoft Domains ile Artık Youtube'dayım Beklerim

Microsoft Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Herkese merhabalar iyi forumlar dilerim arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere uzun yıllardır Domain ve web ürünleri üzerine forum kullanıcıların düşüncelerine, fikirlerine ve mevcut projelerine destek olan bir konumda devam ediyorum.

Her yeni sunucu açıldığında yaşanılan süreçler ve domain web alanındaki yetersiz bilgi ve aktarımdan kaynaklı hataların en minimize şekilde gerçekleşmesi adına bir proje geliştirmeye karar verdim.

Bu düşünce ve amaç ile Youtube.com üzerinde Microsoft Domains isimli bir kanal oluşturmaya karar verdim ve yayın hayatına ufak ufak giriş yapmaya da başladım.
Kanal içerisinde Domain sektörünü bilmeyen öğrenmek isteyen kişilerinde, konuyu bilen arkadaşlarımın da ilgisini çekebilecek konu ve içeriklerle domain sektöründeki yetersiz bilgiyi zenginleştirerek bilinçlendirme ve bilgilendirmek esaslı bir düşünce ile paylaşım yapmaya gayret edeceğim.

Sizlerde bu konuda kendinizi yetersiz ve geliştirmek istediğiniz bir kulvar olarak görüyorsanız Microsoft Domains kanalına abone olabilir ve içerikleri takip ederek bu konuda yıllardır içinde olduğum bu tecrübeyi sizlere aktarımımı takip edebilirsiniz.

Destekleriniz benim için önemli, fikirin topluluk tarafından kabul görmesi beni de içeriklerin devamı konusunda şevklendirecektir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İçerik önerilerinizi konu altında paylaşabilirsiniz.

Hayırlı olsun kardeşim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat