Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2024, 18:08   #58
Tejxele
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Oyuncast.Com - Ticaret Ahlaksızlığı, Haksız Rekabet ve Emeğe Saygısızlığı - DAVA SONUÇ

2006 dan beridir SekerShell i BiLir ve Tanırım Bugüne Kadar Birçok Kişiye her konu açıdan Yardımcı Oldu . Depremzedeydim ALpeR bey o sürecte bile bana el uzattı ve ufak bir yardımda bulundu. Ömer Bey ve Mehmet Bey Kişiligi örnek alınacak kişilerdir insanlarla konuşması insanlara bakış acısı insanlara olan mütavazasi paha biçilemez. Hiçbir firma müsterisine böyle ilgi böyle alaka göstermez . Yaptıkları Temalar - Yaptıkları Okey Yazılımlar - Yaptıkları Birçok hizmet için emeğe saygı duyulmalı . Alıp çalarak başka yerlerde çalarak bir yere varılmaz . Sunuda belirtmek istiyorum ki insanlar karşı daki insanın ne kadar zorluklarla bu sistemleri yazdıklarını bilmeli ki karşıdaki insanda buna saygı duymalıdır . İlk acıldıgı zamanda Teqnic ve aLpeR her zmanki gibi birçok müstersine ilgi alaka gösteriyordu suanda gösterdiği gibi . O üyzden lafı uzatmadan yaptıkları tüm hizmetlerden verdiği tüm emeklerden dolayı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Firmasına Teşekkür Eder Bol kazanclar dilerim.

By KahtaLi

Konu Tejxele tarafından (18 Ekim 2024 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver