Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2024, 01:02   #1
blackhole
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Help Polemiği [2] TRSohbet.com #Help [2024]

Merhaba değerli IRCForumlari.NET kullanıcıları;

2024 | Ekim ayı Help polemik konusu olarak TRSohbet.com Help Departmanı belirlenmiştir.

TRSohbet.com | Help departmanını kısaca tanıyalım ;

[ TRSohbet.com Help Departmanı ]

Help Founder : aRmoR

Help Manager : Hasret

HelpMaster : aLi

HelpSop : Bozkurt

Help Asistan : qozDe

Kıdemli Helperlar : DinCer - Sibel

Helperlar : SessizBey - DiLay - nobLe - Shura - Argan - Azula - DeLiKurt - Niloya - HamSe - ByzaLim

BaRoN - Umut - President - Ruya

[ Help Departman Kanalları ]

#Help -> Kullanıcılara IRCd/Services komutları hakkında yardım/destek verilen resmi yardım kanalıdır.

#Helpers -> Helper'ların soru/cevap aktivitelerini yaptığı ve fikir/bilgi alışverişlerinde bulunduğu kanaldır.

#HelpMaster -> Help Kurul üyelerinin bulunduğu ve departman içerisindeki kararların alındığı kanaldır.

#HelpSop -> Help sistem botu H-Bot'un yönetimsel komutlarının kullandığını kanaldır.

#Helpsinav -> Helper olmak isteyen kullanıcıların bilgilerinin test edildiği kanaldır.

#Egitim -> Helper adaylarına eğitim verilen kanaldır.

#Egitmen -> Helper Eğitmenlerinin, Helper Aday/Stajyerlerin eğitim durumları hakkında fikir alışverişi
yaptığı kanaldır.Eğitim birimi ile ilgili bot komutları bu kanal üzerinden kullanılır.

#mIRChelp -> mIRC scripting Language destek/yardım kanalıdır.Sunucu içerisinde mIRC/script kullanan kullanıcılara 7/24 sorunsuz destek/yardım verilmektedir.

Help Departman Onursal Üyemiz: aSiLKaN

TRSohbet.com HelpSystem H-Bot Sorumlusu: aRmoR

ÖNEMLİ : TRSohbet.com Help departmanı hakkında yorumlarınızı, lütfen verilen emeği düşünerek sevgi, saygı ve hoşgörülü yapınız.

Sunucu/Server fark etmeksizin Help departmanlarında emek veren tüm arkadaşlarımıza, Kolaylıklar ve başarılar dileriz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver