Merhaba değerli IRCForumlari.NET kullanıcıları;
2024 | Ekim ayı Help polemik konusu olarak TRSohbet.com Help Departmanı belirlenmiştir.
TRSohbet.com | Help departmanını kısaca tanıyalım ;
[ TRSohbet.com Help Departmanı ]
Help Founder : aRmoR
Help Manager : Hasret
HelpMaster : aLi
HelpSop : Bozkurt
Help Asistan : qozDe
Kıdemli Helperlar : DinCer - Sibel
Helperlar : SessizBey - DiLay - nobLe - Shura - Argan - Azula - DeLiKurt - Niloya - HamSe - ByzaLim
BaRoN - Umut - President - Ruya
[ Help Departman Kanalları ]
#Help -> Kullanıcılara IRCd/Services komutları hakkında yardım/destek verilen resmi yardım kanalıdır.
#Helpers -> Helper'ların soru/cevap aktivitelerini yaptığı ve fikir/bilgi alışverişlerinde bulunduğu kanaldır.
#HelpMaster -> Help Kurul üyelerinin bulunduğu ve departman içerisindeki kararların alındığı kanaldır.
#HelpSop -> Help sistem botu H-Bot'un yönetimsel komutlarının kullandığını kanaldır.
#Helpsinav -> Helper olmak isteyen kullanıcıların bilgilerinin test edildiği kanaldır.
#Egitim -> Helper adaylarına eğitim verilen kanaldır.
#Egitmen -> Helper Eğitmenlerinin, Helper Aday/Stajyerlerin eğitim durumları hakkında fikir alışverişi
yaptığı kanaldır.Eğitim birimi ile ilgili bot komutları bu kanal üzerinden kullanılır.
#mIRChelp -> mIRC scripting Language destek/yardım kanalıdır.Sunucu içerisinde mIRC/script kullanan kullanıcılara 7/24 sorunsuz destek/yardım verilmektedir.
Help Departman Onursal Üyemiz: aSiLKaN
TRSohbet.com HelpSystem H-Bot Sorumlusu: aRmoR
ÖNEMLİ : TRSohbet.com Help departmanı hakkında yorumlarınızı, lütfen verilen emeği düşünerek sevgi, saygı ve hoşgörülü yapınız.
Sunucu/Server fark etmeksizin Help departmanlarında emek veren tüm arkadaşlarımıza, Kolaylıklar ve başarılar dileriz.