Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2024, 14:04   #18963
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yok be gadanı alam aşkolsun ya senden kıymetli mi .. Sen bilmen be hemşo bu mereti adı üstünde enerji ya .. 2 ay evel 2 tas birden içtim bilmiyordum bende aşırı enerjiden 2 gün uykum gelmedi o derece bak onun için yazdım Aman ha .. Bu 1 tas kafe krovn 3 tasa kadar gider ..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Babami gorsen hemso, oda kahveci. Benden daha cok iciyor ama, diyorum oglen turk kahvesi ic bari, en azindan bir bardak olur oglen, iki nescafe yerine. Kahve iciyor sonra koltukta otururken uyuya kaliyor, ters etki yapiyor sanki onda

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver