Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 2 EKİM 2024 GÜNEŞ TUTULMASI - Tetikleme Haritaları
TOPLUMSAL ETKİLER İÇİN TEMEL KILAVUZ (Astroloji eğitim grubu için) Güneş;
Cumhurbaşkanı, Başbakan, Liderlik, kimlik, ulusal karakterler, başlıca olaylar, yetki, siyasi faaliyetler, Hükümet, CEO'lar. Tutulma Güneş: liderlik, otorite ve güç çekişmesi
Güneş: Başbakan, cumhurbaşkanı, lider, yönetici, otorite, yargıç, hükümdar, kral, despot, devlet ve kurum yöneticileri, en üst kademedeki kişi, altın Ay;
İnsanlar, Ulusal güvenlik ihtiyacı, Temel ihtiyaçlar(gıda, giyecek ve barınma), kadın, ulusal ruh, anketler, değişim, aile, toplum, tarım.
Ay: Halk, kalabalık, kamu, halkın içinde olduğu-halkı alakadar eden her konu, dadılar, bakıcılar, anneler, halkın dişil yönü, üreme, nüfus, hayır kurumları, sosyal yardım-vakıflar, yetimhaneler, doğumhaneler, müşteri, gümüş
Merkür;
Kamuoyu yoklamaları, iletişim, ulaşım, edebiyat, ilgi, haber, medya ajansları, reklam, öyküler, yolcular. Tutulma Merkür: İletişimsel konular, haberleşme, önemli konuşmalar, eğitim, kısa yolculuklar
Merkür: Eğitim-öğretim-öğretmenler, entelektüel bilgi, ticaret, para akışı, lojistik, taşımacılık, basın-yayın-medya-gazete, okuryazar oranı, ergenlik öncesi çocuklar, konsoloslar, Telekom, iletişim, internet, hırsız, cıva Venüs;
Sanatçı ve müzisyen, sanat, müzik, eğlence, ünlüler, moda, kültür, güzellik, kadın, sosyete, sinema, para. Tutulma Venüs: Uzlaşma, diplomasi, insanlar arasındaki sevgi ve barışa yönelik konular
Venüs: Kadınlar, para, doğum oranı, spor, sanat, başarı, barış, diplomasi, lüks harcama, genç kadın, evlilik, ortaklık, ilişki, anlaşma, hazine, Mars;
Ordu, polis, saldırı, imalat ve sanayi sorunları, generaller, savaş, şiddet, metal, yangın, mühendislik. Tutulma Mars: Mücadele, rekabet, çatışmalar, büyük gerginlikler, savaşlar
Mars: Ordu, savunma, savunma sanayi, demir, çelik endüstri, kavga, dövüş, sataşma, aksiyon, asker, polis, savaş, cephe, cinayet, grev, yangın, mühendisler, salgın hastalıklar, muhalefet, kundaklama, Jupiter;
Zenginlik, ferahlık, Hukuk, mahkemeler, din, yayıncılık, istek artışı, aristokrasi, Yükseköğrenim, yurtdışı seyahatler. Tutulma Jüpiter: İnançlar, ahlaki ve etik değerler, hukuksal konular, uzun yolculuklar
Jüpiter: Din, din adamları, dini yerler, din görevlileri, inanç merkezleri, hak-hukuk-adalet-üniversite, akademi, Dç. Dr. Prof. Unvanları, adalet sistemi, zenginler, bankalar, bankacılık sistemi, ithalat-ihracat, Saturn;
Sistem, kurumlar, muhafazakârlık, bürokrasi, altyapı, hukuk, denetim, tarih, gelenekler, mayın, düzen, yollar ve prosedürler. Tutulma Satürn: Engeller, eleştiriler, sorumluluklar, gecikmeler
Satürn: Hükümet, devlet, maden, toprak, ziraat, yaşlılık, ölüm, eskiler, kıtlık, yasa, yasak, madenci, çiftçi, işçi, mühendis, mimar, cenaze, devlet otoritesi, kamu, demir yolları Uranus;
Yeni teknoloji, devrim, anarşi, yenilik, elektrik, radikallik ya da ilericilik, nükleer enerji, girişimci ruhu, deprem, astroloji.
Uranüs: Devrim, buluş, patlama, anarşi, politik tepki, bireysellik, faşizm, bölücü, uç fikirler, terör, yangın, direniş, elektrik, deprem, şimşek, ayaklanma Neptün;
Petrol, ilaç, uyuşturucu, dolandırıcılık, sihir, umut, idealizm, sosyalizm, skandallar, sinema.
Neptün: Sosyalist, gizli örgüt, casus, paravan, hile, deniz, petrol, yağmur, sel, yazarlar, şairler, sanatçılar,
Mundane astrolojide Neptün; sel ve kuraklık, deniz, nehirler ve depremler ile ilişkilidir ve asası üç mızraklı trident ile vurduğu yeri sarsar. Sembolleri yunus, at ve zıpkındır. Neptün/Mars açıları depremi de aktive ediyor Pluton;
Siyasal veya finansal güç, finansal gruplar, diktatörlük, büyük iş, ölüm, Şiddet, felaketler, mali şirket birleşimleri, kentsel yenileme, geri dönüşüm, casusluk,
Plüton: Derin devlet, mafya, maden, çete, suç örgütleri, politika, maden, volkan, deprem
__________________ Hanif kalmak cesaret ister... |