Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2024, 18:59   #521
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ^^Nar Çiçeği'nin Dostları ^^

Bugün yurttaki nöbet çıkışı yurtta yemekhanede arta kalan yiyecekleri posetleyip köpek barınağına gittik. Birsuru de ekmek birikmiş. Ekmekler degilde bu yemekler hep çöpe gidiyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim nobetim oldugu gun ben hicbir seyin çöpe gitmesine razı olmuyorum poşetleyip icabina bakiyorum. Cogu zaman barinaga goturuyorum bazen de sanayideki köpekleri besliyorum. Bu arta kalan yemekler degerlendirilse bırak hayvanları ac insan kalmaz. Israf ne kadar kötü bir sey.. Rabbim açlıkla sınamasın bizi..Neyse bakalım..Giderken yolda kenarda kendi halinde gariban gariban yürüyen bir köpeği görünce durduk. Baktık çok zayıf arabada yemek var ilaçta var yemek yerken ilaçlayıp barınağa gittik. Ordaki barinakta ilgilenen hanımefendi ile konuşurken bu köpeği gösterdim yanındaki çalışan hemen gidip köpeği buldu getirdi. Sokaklarda sersefil gezeceğine burada karnı doyar ve sevilir.. Bu köpek kim bilir ne zamandan beri böyle bir ay daha böyle kalsa vücudunda uyuzdan tüy kalmayacak. Neyseki güvenilir yerde artık ömrü varsa yaşar garibim..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
poşetle

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver