Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2024, 07:50   #8
Eth
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YENİDEN UYANIŞ ÇABASI & IRC

IRC'nin en önemli sorunu insanlar artık ne kafelere gidiyor ne masaüstü kullanım alışkanlığı kaldı. Telefonda ise sosyal medya getirdiği muazzam yeniliklerle her zaman ön planda olup bütün gereksinimleri karşılayabiliyor. Benimde telegram ve discord köprü projelerim var ama benim sabit bir kitle hedefim olduğu için ve uğraşmayı sevdiğim için uğraşıyorum. Bunu hiçbir zaman IRC'yi kurtarmak için yapmamak lazım aksi halde kesinlikle yenileceğimiz bir savaşa girmiş oluruz. IRC'i yenilemeye çalışmak ölüyü diriltmeyi istemek gibi imkansız ve amansızdır. At arabaları otomobiller icat edildiği için yollardan uzaklaşmadı. Çağımız otomobillere ihtiyaç duyduğu için onlar rafa kalktı. Ben kendim de projem ile ilgilendiğim için sana şunu söyleyebilirim. IRC'yi toplamaya çalışmak raftan tozlu mumu indirmek gibi oysa tüm mahalle lambalarla parlıyor. Eğer projen kendin içinse herkesin ne dediğine önem vermeden yoluna devam et. Eğer projen ircin elinden tutmaya çalışmak ise amansız ve karşılıksız bir sevda olacak. Saygılar.

Konu Eth tarafından (04 Ekim 2024 Saat 07:51 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver