Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ekim 2024, 00:02   #1
Aragorn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YENİDEN UYANIŞ ÇABASI & IRC

Eski dostlara, yeni arkadaşlara selamlar olsun,

15 seneyi aşkın süredir bu forumun kullanıcısıyım kısa bir sürede olsa forumu yönettim, bunun yanı sıra moderatörlükten tut adminliğe kadar birçok görevde bulundum. O yüzden IF hayatımın her anında düşünüp hatırlayacağım bir platform olmuştur.

Bilenler bilir sosyal medya üzerinden hatrı sayılır bir kitleye hitap etmekteyim. Şimdi burada detay verip reklama girmeye gerek yok.

IRC yıllar önce bitti ama farklı bir proje ve mantıkla o kültüre yakın bir kültür daha fazla kullanıcı ile hayata geçebilir.

Yeni nesil bir sözlük ile karşınıza çıkacağız, IRC ile alakalı olan kısmı birazdan aktaracağım.

Şu an testini yaptığımız web sunucumuz açıldı, web kullanımdayken aynı anda mobil yazılımda tamamlanacak 2 ay gecikmeli de olsa mobil uygulaması da aktif olacak. Ancak o süreye kadar web girişimiz aktif olacak (max 2 güne hazır olur)

Spordan - siyasete, elmanın zararlarından - gök taşının nasıl parçalandığına kısaca yer yüzündeki tüm konuların görüşülüp tartışılacağı, üyelikli ve premium özellikli bir proje tasarladık. (ekşi sözlük gibi de düşünebilirsiniz ama biraz daha geliştirilmiş ve daha göze hitap eden bir oluşum)

Daha önce de bu planım vardı ve IF ile özdeşleştirmek istemiştim ancak sorunlu ayrıldığımız için hayata geçirmekten vazgeçmiştim.

Gelelim IRC ile ilgili bölüme;

Eski kullanıcıları bulmak tekrar IRC’i şahlandırmak gelişen çağda ve sosyal medyanın bu kadar ön planda olduğu dönemde İMKANSIZ. Ama sosyal medya gücümüz ve çevremizi de işin içine sokarak, topluma hitap eden ve kitleleri yöneten kişileri oraya çekip konuklu PODCAST’ler yaparak platformun kısa vadede günlük 100k+ tekil girişe ulaşması kolay. Bu istatistikleri veriyorum çünkü bu alana hakimim.

Platform içerisine eklenecek olan ‘’SOSYALLEŞME’’ bölümünden aktif sohbet kanallarına hem mobil uygulama üzerinden hemde webden giriş yapılabilecek ve daha önceden oluşturduğumuz kanal seçeneklerinden 3 tanesini seçip aktif olarak sohbet edilebilecek.

Bu oluşumdaki asıl hedefimiz sözlüktü ancak IRC’nin içinden gelip aylık 60 Milyon profil görüntülenmesi alan bir içerik üretici olarak mazime vefamı yapmak istedim/istiyorum. Şahsım olarak elimden gelen şey budur.

web girişinin son testi bittikten sonra (muhtemelen cuma günü) buradan tekrar paylaşacağım.

Bunun için sizden ricam şudur; her alanda tartışma, konu ve makale paylaşacak kendi editörlerime ek 5-10 editör arkadaşa ihtiyacım var. Çünkü boş bir platformu tanıtmak zor olacak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ve bu süreçte benimle olan herkes bu işin hem ekmeğini hemde huzurunu en az benim kadar yaşayacak.
Eğer kabul görürse IRCForumları’nı da eklenti ile forum olarak kullandırabilirim. En azından ek ziyaretçi maksadıyla faydam olabilir.

Konu Aragorn tarafından (03 Ekim 2024 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver