Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2024, 10:58   #107
Bülbül
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: irc.keyifbizde.Com

MR_WaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayirli olsun basarilar hep beraber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Acilen Bekleniyorsunuz....

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:58 -->-> Daha önceki mesaj 10:55 --

MoHaC Nickli Üyeden Alıntı
ben her zaman her konuda verilen emeğe saygı duyan ve elimden geldiğince bunu destekleyen biri oldum...burada yeni sunucular başlığı altında açılan her konuya yorum yapar başarılar diler yeri geldiğinde sunuculara gider hayırlı olsun derim...eski dost @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her zaman destekçinim elimden geldiğince yanındayım...mutlaka inişler çıkışlar söz konusu olacaktır ama ircin ayakta kalmasına vesile olan bu konuda çabalayan 3 5 kişiden biri olduğunu unutma...yolunuz açık olsun kadim dost

Bekleniyorsunuz efendim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver