Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2024, 13:50   #18893
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Enise Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
evet abla kütahya da yaşıyorum ilçesinde doğdum da şimdi merkezindeyim kütahyadan başka bir yere gidince yapamıyorum arıyorum memleketimi abim yine öğrenmez bazen diyorum da evlenince yaparsın diye evlenince yemek yapacaksam neden evleniyorum diyor biraz odundur kendisi ( inşaallah duymaz yoksa yandım ben
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

senin abim ayni benim abim gibi

Insanin memleketi gibisi yok, guzel yerler oralar
Sizin oralarda da sini mantisi meshur galiba, bizim kayseride oldugu gibi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duymasin cok sever manti

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver