Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2024, 13:48   #18880
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Enise Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben senide @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yıda abla yerine koydum benim ablam olmayınca işte ablalık size kaldı artık evet evin bi kızıyım abim ve ben filmlere bile ağlıyorum bazen abim diyor senaryo o senaryo senin gibileri kandırmak için yazıyorlar sende ağla diyor bende duygusuz ruhsuz diye kızıyorum şımardı yine şımardı dayak istiyor canı diyor sanki kıyabilecek diyorum sende haklısın sana kıyılır mı hiç kalk bi pasta yapta dostluğumuz pekişsin diyor ben senin minik olanınım sen büyüksün

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:35 -->-> Daha önceki mesaj 13:33 --

estağfurullah pabucun neden dama atılsın olur mu hiç öyle sohbet ediyoruz birazdan yemek yapmak için kalkacağım zaten o zaman beni unutur seni unutmaz dedecim

baska kardesin var mi ?
Cok tatlisiniz siz abi kardes. ben severek abla olurum.. anneme hep derdim ya, anne bir ablam olsa da, dertlesebilsem. Abilere fazla birsey anlatilmiyor
Benim abimlerim cok tutumlu. babam dan daha cok olduklari zaman oluyor. Ama kendileri herseyi yapti zamaninda, ama iyiki de tutumlular yoksa, bilmem neler olurdu. Canim ellerine saglik simdiden kolay gelsin

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], hemsom sen bizim bas tacimizsin unutmak mi asla aile gibiyiz

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:48 -->-> Daha önceki mesaj 13:45 --

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok be nur yüzlüm ben feroşa şaka takılıyorum zaten forumda ondan başka kimse benim şakamı halimi anlamaz sen ciddi sanmışsın biraz alışırsın zamanla ... Onun kainat kadar yüreği var be kızım herkese yeter EvelAllah ben olmazsam ablanla sohbet et her gün burada sağolsun .. Zaten böyle şaka takılmasak vakitte geçmez demi ...

Cansin sen ☺
Eksk olma hemso, benim sakalarimi da bir sen anliyorsun, kotu espirilerime de katlaniyorsun saol

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan