|
Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
evin tek kizimisin, bende oyle. Sanirim 1.5 yas farki daha guzel.. arkadas gibi olabiliyorsunuz. Benim fark daha cok oldugu icin, arkadas gibi olamadik hic.. daha cok buyuk abi kucuk kardes gibi.
sende mi duygusalsin.. ay bende. Sen benim ikizimmisin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ne guzel canim, ailen seni cok seviyor,
bizlerde uzaktayiz ama, derdin , sorununun filan olursa yardimci oluruz.. bir seslenmen yeter Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
ben senide @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yıda abla yerine koydum benim ablam olmayınca işte ablalık size kaldı artık evet evin bi kızıyım abim ve ben filmlere bile ağlıyorum bazen abim diyor senaryo o senaryo senin gibileri kandırmak için yazıyorlar sende ağla diyor bende duygusuz ruhsuz diye kızıyorum şımardı yine şımardı dayak istiyor canı diyor sanki kıyabilecek diyorum sende haklısın sana kıyılır mı hiç kalk bi pasta yapta dostluğumuz pekişsin diyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben senin minik olanınım sen büyüksün
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:35 -->-> Daha önceki mesaj 13:33 --
estağfurullah pabucun neden dama atılsın olur mu hiç öyle sohbet ediyoruz birazdan yemek yapmak için kalkacağım zaten o zaman beni unutur seni unutmaz dedecim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.