Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2024, 13:16   #18875
Enise
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Anliyorum canim,
Bizim orda da var oyle. Her kizin basina gelir, guzel seyler bunlar
Ama zamaninda olunca ayri guzel. Okumussun canim, lise de okumak tebrik ederim..
Aynen canim, insan daha dunki aklina sasiriyor niye boyle yaptim diyor.. inan bana, daha cok zaman var. ne guzel seni seven abin ailen var. benimde iki abim var, yas far 5 .. ama 20 gibi davranirlar bazen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bende oyle birsey diyemem pek.
Ama abi candir dimi, korur abi.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basima oyle isler geldi ki bugun, kafayi yemedigime seviniyorum. Beklicem artik 24 saat acik olan yer buldum bakalim11 e kadar beklicem. Oglenden beri bekliom baskalarini kizdim adam mi oynatiyonuz diye, iptal ettim. Insanllah bu gelir.
Bekoo, unutmadim
bosche gibisi yok su an

ilk tanıştığımız zamanda demiştim ya abla biz beraber büyüdük annem tost yapardı öğlen okulda yersiniz diye kendisi azıcık alırdı hepsini bana verirdi senin büyümen lazım diye şimdi büyüdüm ya verdiklerini alıyor kek pasta börek yaptırarak abiden çok arkadaş oldu bana bir çok kez bizi tanımayanlar nişanlı yada evli sanmışlardır hiç bir zaman ne bana laf getirdi ne kendine benim abimle 1.5 yaş fark var aramızda fazla yok okumak istersen elimizden geleni yaparız dediler abimde babamda bi evin bi kızı olmanın şımarıklığı mı yoksa cadılığımı bilmiyorum bazen üzüyorum abimi ama sağolsun o hep mutlu ediyor ayıcıkları çok sevdiğimi bildiği için ayıcık alır her zaman olmasada çarşıya gittikçe alıyor tv de bi ayakkabı görmüştüm gözün kalmasın diye almıştı en çok ağladığım zaman kızıyor bende çok duygusalım ama olsun idare ediyoruz birbirimizi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver