|
Enise Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
lise bitirdim kendi isteğimle okumadım hayır ev işi ve yemek yapmak hoşuma gidiyor ama evlilik istemiyorum ama şimdi ama ister istemez bizim buralarda hala eski adetler geçerli olduğu için gelen yada haber gönderen oluyor tabiki abim ve babamla tatlı atışmalar yetiyor bana bende öyle düşünüyorum geç olsun temiz olsun bu yaşlar daha olgunluk olmuyor düşünceler değişiyor
|
Anliyorum canim,
Bizim orda da var oyle. Her kizin basina gelir, guzel seyler bunlar
Ama zamaninda olunca ayri guzel. Okumussun canim, lise de okumak tebrik ederim..
Aynen canim, insan daha dunki aklina sasiriyor niye boyle yaptim diyor.. inan bana, daha cok zaman var. ne guzel seni seven abin ailen var. benimde iki abim var, yas far 5 .. ama 20 gibi davranirlar bazen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bende oyle birsey diyemem pek.
Ama abi candir dimi, korur abi.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basima oyle isler geldi ki bugun, kafayi yemedigime seviniyorum. Beklicem artik 24 saat acik olan yer buldum bakalim11 e kadar beklicem. Oglenden beri bekliom baskalarini kizdim adam mi oynatiyonuz diye, iptal ettim. Insanllah bu gelir.
Bekoo, unutmadim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bosche gibisi yok su an