11 Eylül 2024, 12:56
|
#18873 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
| Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hemso, dinlemion diyon da, mecbur icicem bugun. Yoksa uykum geldi, soba tamircisi gece 10 da gelcekmis uyumamam lazim bu gece.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canim.. sakin evlilik dusunme, daha kucuksun, okuyormusun ?
simdi evde yaptigin islere zorsunursun belki, abine veya baskasina.. ama inan bana bunlari ilerde ararsin..
abla tavsiyesi, evlilik gec olsun ama temiz olsun. Evlilik her zaman olur, ama bu guzel yillarin cok degerli.
| Yıllardır yazarım be feroş ... H.geldin öncelikle geç kaldın bugün ya ..
Sende olmasan beni kim güldürecek benim kim moralimi düzeltecek diye yukarıları hep okuyon farkındayım gene eksik olma..
Gece saat 10da genel kurmay reisi gelse ben kapıyı açmam İlahi.. HAHA Amma şanssızsın be hemşo bekoyu daha unutmadım ... 😃🤣😂😁
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| |