Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2024, 12:54   #18872
Enise
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hemso, dinlemion diyon da, mecbur icicem bugun. Yoksa uykum geldi, soba tamircisi gece 10 da gelcekmis uyumamam lazim bu gece.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canim.. sakin evlilik dusunme, daha kucuksun, okuyormusun ?
simdi evde yaptigin islere zorsunursun belki, abine veya baskasina.. ama inan bana bunlari ilerde ararsin..

abla tavsiyesi, evlilik gec olsun ama temiz olsun. Evlilik her zaman olur, ama bu guzel yillarin cok degerli.

lise bitirdim kendi isteğimle okumadım hayır ev işi ve yemek yapmak hoşuma gidiyor ama evlilik istemiyorum ama şimdi ama ister istemez bizim buralarda hala eski adetler geçerli olduğu için gelen yada haber gönderen oluyor tabiki abim ve babamla tatlı atışmalar yetiyor bana bende öyle düşünüyorum geç olsun temiz olsun bu yaşlar daha olgunluk olmuyor düşünceler değişiyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver