Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2024, 12:33   #18870
Dedecan61
# Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dedeciimm ben seni obur mu sandım 😐 tessüfff ediyorum sana.

Off off yahu sen yazdıklarını okumuyon zahir.. Aklı yemekte demek ne demek .. Feroşta zaten çok yemek yediğimi sanıp bana paso mantı yollar.. Hastalıkta 28 kilo düştüm 43 gün hiç katı yemedim 98 den 70 e geldim az daha zayıflarsam aşırı zafiyetten kalp spazmı olurmuş.. Acil kilo almam lazım ama ben günde hep 1 öğün 2. içim almıyor be kızım hele mantı bayramdan bayrama sen feroş ablana bakma.. Yemek kim ben kim anca yapmasını bilirim..

Şimdi anladın mı aslını ille konuşturacaksın.. Sonra dede kızdı oluyor ...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver