Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2024, 12:22   #18863
Enise
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Küçük ablam üzme canını sayılı gün çabuk geçer ben 12 veya 15 ay yapacak sandım bunada şükür bizim zamanımız gibi 24 ay olsa ne yapacaktın kuş gibi uçar gider 6 bay dediğin nedir ki sen rahat ol canın sıkılırsa gel buraya sohbet yaz arada tariflere ve dini konulara v.s bakarsın canın sıkılmaz inşallah burada bir aile gibi çok şükür..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Benim nette olmayan tarifim bu elsa beni obur sanıyor zahir.. bunu yapıp onada ver gözü doysun haha ...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

tarifi en kısa zamanda deneyeceğim hayır 6 ay yapacak şimdi o kadar olmuş ya 15 ay falan olsaydı düşünmek bile istemiyorum açıkçası muhtemelen gitmesin diye ağlar dururdum ama işe yaramazdı şimdi bile aklıma geldikçe gitme diye ağlıyorum da gitmem gerek zaman yaklaştı diyor başka bir şey demiyor beni üzüyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet