Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2024, 12:20   #18861
Dedecan61
# Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Enise Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
beraber büyüdük biz aramızda fazla yaş yok zaten kendisi de öyle diyor oraya gidince en çok arayacağım şeylerden birisi yemeklerin ve yaptığın tatlılar diye hiç gitmesini istemiyorum ki ayrılmadık biz hiç ne ben uzağa gittim ne abim en çok ayrılığımız 3 gün sürdü düğün için gitmişlerdi babamla o zamanda 2 düğün aynı zamana denk gelmişti başka hiç ayrılmadık bilmiyorum nasıl geçecek 6 ay diyorlar ama 6 asır mı olacak artık Allah bilir.

Küçük ablam üzme canını sayılı gün çabuk geçer ben 12 veya 15 ay yapacak sandım bunada şükür bizim zamanımız gibi 24 ay olsa ne yapacaktın kuş gibi uçar gider 6 bay dediğin nedir ki sen rahat ol canın sıkılırsa gel buraya sohbet yaz arada tariflere ve dini konulara v.s bakarsın canın sıkılmaz inşallah burada bir aile gibi çok şükür..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Benim nette olmayan tarifim bu elsa beni obur sanıyor zahir.. bunu yapıp onada ver gözü doysun haha ...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver