11 Eylül 2024, 11:51
|
#18847 |
Çevrimiçi Sᵢₛᵤ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
| Enise Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bir ara istemeye geldiler beni o zaman 17 yaşındaydım 18 olunca düğünlerini yaparız diye zaten ne benim ne ailemin gönlü yoktu olmadı ama görücüler gittikten sonra abim evlenseydin başkasına yemekler yapacaktın bunu göze alamazdım demişti o gün anladım biliyormusun ömrüm boyunca yemek yapacağımı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. babamda aynı şöyle bi 30 sene yemeklerini biz tadalım sonra başkasına yaparsın diyorlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:46 -->-> Daha önceki mesaj 11:42 --
hoşbuldum efendim estağfurullah saygım sonsuz o kadar iddialı değilim ki ben yapabildiğim kadar yapıyorum sadece @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abla seni dinlemiyorsa beni hiç dinlemez göz gezdirmek istiyorum tabiki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablayla sohbet ediyorduk biraz başını ağrıttım ama sağolsun sevdi sohbetimi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | başım ağrımadı güzelim. ne güzel sohbet ediyoruz ☺️
__________________ " zannettim " |
| |