Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2024, 21:44   #84
Abcd
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: #Eskiler Buraya Mazileri Konuşcaz :)

Feragat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vay be değerli dostum yaklaşık 22 yıl olmuş. Hiç unutmadım o günleri.
Güzel, keyifli günlerdi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Görüşelim bir ara özledim sizi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi elleriyle Türk kahvesi yapsın bize

Mesela yaklaşık 11-12 yıldır forumdan tanıdığım sevgili Ümit abi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile 2023 şubatta istanbulda görüşmüştük. Kadıköyde içtiğimiz çaylar, sohbetle keyiflenmişti. Daha dün gibi 1 buçuk sene geçmiş neredeyse.

IRC ortamlarının (sunucular, Forum vs) bizlere verebileceği en güzel şey bu işte, yıllar sonra bile güzel şeyler paylaşabilmek. Güzel dostlukların devam etmesi.
Selamlar

Guzel insan sen bi ara kendini ayarla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ye gecelim. Az önce onlardaydim yeni geldim

Kendine dikkat et seviliyorsun

‘Çocukları küçük kurşunla öldürürler değil mi anne?’

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver