|
Abcd Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Harika Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
2000 li yillarin basinda mavra nette global kanallar arasi halisaha maclari harika gecerdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Buyuk cogunlugunun Adanalilardan olustugu bir mekan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hatta o yillarda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] i bize davet edip makarna ikram etmistim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Aradan 15-20 yil gectikten sonra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin yaninda gordum ve gozlerinden hatirladim degerli insani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tabi kendiside beni makarnadan hatirladi 🤣🤣
|
Vay be değerli dostum yaklaşık 22 yıl olmuş. Hiç unutmadım o günleri.
Güzel, keyifli günlerdi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Görüşelim bir ara özledim sizi. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi elleriyle Türk kahvesi yapsın bize
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mesela yaklaşık 11-12 yıldır forumdan tanıdığım sevgili Ümit abi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile 2023 şubatta istanbulda görüşmüştük. Kadıköyde içtiğimiz çaylar, sohbetle keyiflenmişti. Daha dün gibi 1 buçuk sene geçmiş neredeyse.
IRC ortamlarının (sunucular, Forum vs) bizlere verebileceği en güzel şey bu işte, yıllar sonra bile güzel şeyler paylaşabilmek. Güzel dostlukların devam etmesi.
Selamlar