|
haybeci Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben biraz daha objektif bakacağım. Yeni açılan sitelerin çoğu sorunlu tecrübesizlikvar site sahibi kız kız tavlama işine girdi mi iş çığırından çıkıyor %90'ı bu şekilde açıyor maalesef . Bütün kavgalarda bu yüzden çıkar birçok site sahibine admin yönetici kazandırdım bir kere bile demedim ben user çok kazandırdım site boşken değerli sitede olduğumu kimse kimseyi tanımıyor maalesef böyle bu iş nankör ev sahibi komutlar bilgisi var user tutamyan çok bilirim.vebmaster ekibin olcak genel sohbeti döndüren arkadaşlar olacak o olacaktı olacak. Bir de finansman ayağı onu söylemiyorum bile o yoksa zaten site hiç bir şekilde ilerlemez ı reklam verilecek ve bu yeni açılan sitelerin en fazla 5 sene gideri çünkü bu bir sene değil iki sene değil 5 sene değil devamlı finansman olarak site sahibi çok güçlü olması lazım. İrc ciddi iş her şey site sahibinde bitiyor kalbimin netin sahibi röportajını okumuştum beraber yürüyeceğiz adamları yüz yüze görüşüyorlar hani skype'den olacak işler değil bu işler. site açmak bir şey değil 20 dolara site açarsınız devam ettirmek asıl mesele bu vesselam of
|
Ne güzel emek vermiş yazmışsınız. Emeğinize sağlık. Hayat birazda yol ayrımıdır sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]beci. Hayatın içinde olan şeylerdir bırakmak, ara vermek, hedef değiştirmek...
Ben buradan ayrıca yeni yönetime karşıda olumsuz mesajlar atılmaması konusunda da hassas olmaya davet ediyorum arkadaşlarımı. Hayat gibi sanal ortamda da bazen yollar ayrılır. Elbette eleştrilerimiz olacaktır ancak söz hakkı doğacağı için forumda olmayanlarada olumsuz yorumlarımızda da hassas olmalıyız. Saygılı davranmalıyız. Genel olarak bir rica yorumudur. Teşekkür ederim yorumun için @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]beci