|
nachtstern Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bu sahneyi ilk konu açılımın da biliyordum. Sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. kimse kimseye tehdit ettirerek iş yaptırmıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ister kalır istersen gidersin, sanki bana 15 yıllık emek verdiği yerden ayrılmış, burdan ' hayırlısı ya, emeklerini hiç etmişler' dememiz mi lazım. gittiğin gibi dönmüşsün bı kaç aylık macera anın oldu boşver. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu sunucunun temeline şahitlik etmiş birisiyim sevgili @navhstern
ki biliyorsunuz yeni bir sunucu Sahane.Net, bu benim ilk Sahane.Net konum değil. Daha önceki konularım için forumda arama yapabilirsiniz.
Size yardımcı olmak içinde şuraya Sahane için açmış olduğum konulardan birisinin linki bırakıyorum. Sevgiler.
27 Şubat
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:20 -->-> Daha önceki mesaj 19:12 --
Admin arkadaşlarada ricamdır.
Gönderiğim ve henüz yeni olan mesajlara düzenleme yapamıyorum. 15dk Geçmedi. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
22 Şubat olarak düzelteyim sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yani anlayacağınız yeni yönetim kurulmadan öncede biz vardık sevgiler selamlar.