Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2024, 16:28   #2
eiffel65
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray'ın elenmesi Avrupa'da da şaşkınlık uyandırdı

Avrupa basını bizim ligi takip etmediği için şaşkın olabilir lakin bizim lig zaten böyle. Gazoz ligi bizim lig. Ayağına çim takılsa faul kazanırsın, abin dayın varsa oynamayı bilmesen bile 11 'de olursun kendi kulübünde yedek olsan bile milli takımda yerin hazırdır. Sonra "Türk futbolu gelişmiyor" diye söylenirler. nasıl gelişecek ? Bırakacaklar bu işleri. torpilin hat safhada olduğu bir sektörde hiç bir halt olmaz. Takip edenler bilir. Kasımpaşa'da oynadığı zamanlarda sezonun en iyi oyuncuları arasında ilk 5'de olan Yekta Kurtuluş vardı. Adamı milli takıma almadılar. Ne zaman Galatasaray'a geldi yedek kaldığı zaman milli takıma aldılar. Ya Fatih terim zamanında değil miydi milli takım santraforsuz maçlara çıktı ? Neden alt liglerden vs almadılar da santraforsuz çıktırlar. Bizim ülkede futbol hep isim üzerinden ve torpil üzerinden döner. Ben Bursaspor'luyum şampiyon olduğumuz zaman da söyledim "lig gazoz ligi" diye yine söylüyorum ligimiz gazoz ligi. hiç bir halt olmaz. Boşuna da umut bağlamasın kimse..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan