Aslında tam aksine, ben görüp görebileceğin en umursamaz, en mutlu insanlardan birisiyimdir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Beni tanımadığınız için böyle düşünmeniz normal. Yani eskileri güzelleyeceğiz diye, hiç olmayan şeyler o kadar var diye söylendi ki, onlara cevap verince ben negatif konuşmuşum gibi oldu. Yani bu tarz konular ne IRC'ye özel, ne buralara, bu konular her yıl zaten stabil olarak açılır, hep beraber geçmiş bir güzellenir.
Hani Cem Yılmaz'ın güzel bir espirisi vardı, "Halbuki ben erkekler öyle kötü anlatmıştı ki, bir daha anlatmasınlar diye anlattım." der Askerlik Anıları skeçinde. Ben de aslında tam olarak bunu yapıyorum, artık o kadar saçma hale geldi ki, sanırsınız eskiden insnalar el ele, kol kola, dans ede ede sanala geliyordu.
Yani aslında bana mutsuz demişsiniz ama, aslında mutsuz olan sürekli geçmişte yaşayan insanlar, çünkü geçmiş güzeldi diye kendilerini o kadar kandırmışlar ki, geçmişte yaşamaktan kopamayıp bu günün tadını alamıyorlar, ben yazdığım yazıyla umarım ki bir kaç tanesini inandığı yalanlardan koparıp, bugünü yaşamaya itebilmişimdir.