Kalbim.net / huysuz.net 23.08.2024 Güncel Help Kadrosu ~
{ Kalbim.Net Help Ekibi } Help Founder:
~ Unye Help Master:
~ TrabzoN & Carizma HelpSop:
~ ALparsLan HelpEğitmen:
~ BuseNaz Helperler::
~ Adya - AraS - Şevv - weSt - Şevv - Peri - HurAdam - Nalannn - Necati - yeşim - Rukiye - Dilem - Yasemin - AlperBey - KraL - Talhabora - Naziye - Almila - Ilayda35 - NeSeLy - İcLaL - Afra - LotuS - Baharr - Arinna - Smirna - Serena - MaviSu - Bukre - ÖzleM - Nely - AngeL - Jake - inci - BuZpeRiSi - MaRaL - Dimitri - VildanSu - Cindy - Peri32 - PeRLa - BirSu - Esmer_kiz - Adya - Ebrar - MirXan - Ayçiçek - BurÇak - AsılolanAslı - TaBuT - Serkan - Konya-Tamer - Balm - weSt - Hit-Girl - SempatiQ - Aybuke - Barbar - King - Olric - Seçil - Nisan - Deli_kız - Neslimşah - NisA_ - CapRis - Lia - SucLu - Diloşş - woLf - Mervenur - Dominant - ıtır - HiLaL - CeK - Yağmur - Arzu - Nila - EsraAa - Petek_86 - Cvcv - ImZa - Gölge - DeRYaA - SuSen - Ozan_Nn - Deniz - K - damlaa - BüŞra - BeYaZ_GüLL - NiL - Asmenya - KarameLLa - Nazende - N - Mea - Meryem - Diloşş - ~ Help Departmanı/Takip/Eğitim Botu:
~ KB-Help Kalbim.net Help Departmanına Bağlı Kanallar:
- #Help: Kalbim Net Resmi komut destek kanalı.
-#Helpers: Departman Bireylerinin, sohbet ve bilgi alışverişini sağladığı ortak kanal.
-#Helpteam: Helper adaylarının istekleri ya da helper olabilmeleri adına, eğitimlerin gerçekleştirildiği kanaldır.
-#HelpSop: Helpsopların bulunduğu ortak kanal.
-#HelpEgitim: Help departmanı, soru cevap botunun bulunduğu bireysel eğitim kanalı.
-#mircHelp: Client ve Mirc Scripting yardım kanalı. |