|
AdanaLy Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Evet doğru ortada bir haksızlık var adam bi şekilde hakkını arıyor kendisine yapılan terbiyesizliği millete gösteriyor ki aynı duruma kimse düşmesin diye e burasıda irc forumu doğru forumda konuyu açmış ama yanlış bölüme |
Yani yanlış anlama kardeşim de, bu loglarda haksızlık gördüğün kısım ne ki? Yani belki bir yaşanmışlık vardır ama bilemiyoruz ki. Ki bu loglarda öyle abartılacak hiç bir olay yok ortada, iki kişi sinirle bir birine sallamış, o ona tavır koymuş, diğeri tehdit etmiş, adamlıklar sorgulanmış o kadar. Hak savunulsun tabii ki sonuna kadar ardındayım ama bu loglar hiç bir şey göstermiyor.
Soyle.net de genel sorumluyken nick vermeyecem ama x bir şahısı banlamıştım, sonra kendisine de defalarca ben sunucuda oldukça buraya gelemeyeceğini söyledim, emin ol burada yazılanların 10 katını söylemişimdir. Şimdi kalkıp o da mı hak arasın? Arayadabilir tabii, ben de pedofili olduğunu burada ifşa ederim. Yani olayın astını astarını bilmeden, bu log iki kişinin bir birine atarından başka bir şey değil benim nezdimde.
Ha gerçekten haksızlığa uğradığına dair log vardır, ben zaten öyle konulara bir kere bile çıkıp, niye buraya konu açtınız dememişimdir, dilerseniz açın her konuya tek tek bakın. Ama 19 yıllık tecrübeme dayanarak diyebilirim ki, bu logda zerre bir şey yok. Bu sıradan bir lamerle yapılan konuşma kadar sıradan benim için.