Verdikleri kurala kimse uymuyor biz dısardan gelen insanlara yapılıyor sadece ++ olarak ip adresi paylasmadım kimseye teşekkürler
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:22 -->-> Daha önceki mesaj 11:19 --
Evet her insan gibi bende öfkeme yenik düştüm o konuda inkâr edemem ama dediğim gibi eksiklerimi tamamlamadan önce konuyu forum yetkilileri onayladı ve actı ben bu insanların oyununa geldim bir baskası benim düştüğüm duruma düşmez inşallah
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:33 -->-> Daha önceki mesaj 11:22 --
|
johndoe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
arkadaşlar selamlar
verilen ceza doğrudur, özel olarak konuşma logları bir hayli eksik bundan ötürü size verilen bilgiler külliyen yanlıştır. yönetimimiz içinde olanların yönetim içinde kalmasını istiyor ve sizinde bunu anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. özel log konusuna gelirsek, bir çok defalar küfür ve hakaret edilmesine rağmen "özelde olan özelde kalır" mantığıyla cezasına herhangi bir ekleme yapmadım. log arasında yazıldığı gibi onu silerim gibi bir tehditte bulunmamakla beraber sunucudan oper/admin silme yetkisi sadece sales departmanındadır. şahıs hala yönetim kadromuzda olup görevine devam etmektedir.
mahkeme celbini dört gözle bekliyorum, böyle gereksiz bir konu için sizin zamanınızı aldığım için özür diliyorum.
|
Senin her 10 kelimenden 9u yalan 1 tanesi süpheli konumda burda insanlara yanlıs bilgi verme sunucunun Telnet bilgileri sende ve Diablo da olduğunu biliyoruz masum çocuk rollerine girme hayatın yalan olmuş senin yönetim içinde olan yönetimde kalır diye bir mantık yok benim haksızlıga karsı bir şeylere gücüm yetmiyorsa buda sesimin çıkmayacagı anlamına gelmez insanları bu sekılde bilgilendireyimki herkes senin ne kadar üçkagıtcı bir insan olduğunu görsün
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:44 -->-> Daha önceki mesaj 11:33 --
|
Forza61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Senin para vermene rağmen adam borusunu öttürmüş gene sonrada yazmışlar cagatayın hatrı yok mu iyide çagatay'ın hatrı vardır da bu muameleye maruz kalanlar ne olacak cagatay bunların cevabını vermiyecek mi belli ki bu şahıs cagatayla olan hukukuna güvenerek böyle ahkam kesiyor o yüzden bence çok haklısınız haklı gerekçeyle konuyu açmışsınız global sunucu olabilirsin ama yönetimine çeki düzen vermelisin bu şekilde çok adam kaybederler
|
İmzamı atarım .. Teşekkürler