İlk Kullandığınız Tuşlu ve Geçiş Yaptığınız Akıllı Telefon Marka ve Modeli Neydi?
Değerli İF Ailesinin Kıymetli Bireyleri;
Herkesin elbetteki kullandığı ilk telefonları oldu. Tuşlu telefonlar ve bide onların devri bittikten sonra Akıllı Telefonlar.
Nokia en tutulan marka olmuştu ve hep aynı telefonun şeklini değiştirip insanlardan güzel bir para kazanmıştı zamanında şimdi yeller esiyor.
Hele bide dikey ve yatay pozisyonda deri kılıflar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. telefonu kemerine geçirip göbeğinin yanına yavru bebeği gibi taşıması milletin. (Mizah Amaçlı Söylüyorum)
Efsane Telefonlar benim beğendiklerim : Nokia 3310 ve Nokia 6230i ikinci olarak Bide Ericsson t10 ile t28...
ama Benim ilk telefonum Nokia 5110 .. Tuşlarına basınca çıkan ses... telefon açılırken el ele tutuşan logo... yılan oyunu ... bir başka mutluluk vardı. Hele sevgilisinin çağrısına cevap vermeyen oldu muydu yandı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha sonrada 2013 yılının haziran ayında Samsung S3 Mini Duos ile akıllı telefon almıştım. Sizlerin İlk Beğenip ve Kullandığı Telefonlar Neydi Arkadaşlar ?
__________________ "İnsanı Eksilten, Kaybedişleri Değil; Zannedişleridir." |