Cevap: Çağın vebası
Yazarı baştan aşağı okudum imzamı atıyorum. Maalesef insanlar sanalda bile tahammül gösteremiyor özeleştiri kabul etmiyor. Ben merkezci insan yalnız kalmaya mahkumdur ve sonunda intihar eder. Sanalda forumlarda tahammül edemeyen sabır edemeyen bir kişi düşün nasıl olacaktı evlenecek yuvak olacak çoluk çocuğu olacak çocukları isteyecek bunu al bunu ver o zaman ne yapacak ? Sabri olmayan özeleştiri kabul etmeyen bir insan nasıl hayata atılacak nasıl mücadele edecek nasıl vatana millete hayırlı biri insan olacak olmaz ki herkes ben biliyorum benim dışımda kimse bilmiyor en iyisini ben bilirim o kadar kibirle olan bir insan nasıl hayata atılacak düşünemiyorum bile. Bazen görüyorum arkadaşları adam resmenkafayı bozmuş psikolojisi son derece bozuk. Terapi almak lazım çağımızın hastalığı yalnızlık herkes yalnız herkes sanal alemde tsesizçığlık atıyor ve sonunda intihar. Maalesef toplum psikolojisi çok bozuldu bir an önce müdahale edilmesi gerekiyor devlet tarafından kadın cinayetleri yol vermedin diye adamı öldürmeler yan baktın hemen vurmalar öldürmeler kırmalar bunlar psikolojik olarak bir insan yapılacağı işler değil. Bir an önce önlem alınması gerekiyor devlet tarafından. Vesselam. |