Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ağustos 2024, 01:08   #4
Zirve
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye ve Göçmen Sorunu

eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kesinlikle gitmeleri tarafındayım, bizim ülke bir seçici olamadı çok yardımsever olduk maşallah, her önüne geleni geçeni aldık, cinayetlerimiz de herşey de çoğaldı. Kendi milletimiz yetmiyormuş gibi birde onların sorunları..

kurumlarda öncelik onlara sunuldu, ya ben hâlâ inanamıyorum; TC vatandaşı olman için çok basitleşti, al evi ver parayı al vatandaşlık. Bizim TC bu kadar düşük olamaz. gitsinler diyoruz ama bizden çok onların nüfusu artmaya başladı.

Eğer kaldıkları adresleri vermiş olduğu süreye kadar bildirmeseler tüm yardımları keseceğiz dedi iç işleri bakanı . Buda ayrı bir dert kendi vatandaşımız çok zor durumdayken bide artık onlara kesilen giderler içler acısı. Biran önce gitmeleri lazım. İşgalciler gibi geliyor. Ben birde şöyle düşünüyorum kendi vatanına hayrı olmayan bana ne faydası olacak. Filistin'dekiler kaçmadı bak topraklarını bırakmadılar hepsi ölüyorlar çocukları bebekleri ile vatanı için. Bide Türkiye'yi beğenmiyorlar artık verilen yardımlar eksik eğitimlerimiz eksik diyorlar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver