|
Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bence Turkiye, su an saglam adimlar atiyor.
Ne savasin icinde, ne de disinda.
Olmasi gerektigi yerde. Siyasi gucunu kullaniyor.
Bazi olaylar da Turkiyeyi oyuna getirmek icin yapildigini da dusunuyorum.
Bu konu uzar gider, kisacasi yapilmasi gereken yapiliyor bence.
Savas sorusuna, gelince ... Dusman yillardir saldirmak istedigi ulkeleri uzaktan saldirdi, sinsice saldirdi.. toplumu kaosa surukliyerek, saldirdi. Bence Turkiye birlik ve beraberlik icinde olmaya devam ettigi surece.. her tehlikeye karsi hazir.
|
|
EceNaz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Zulmün dini dili ırkı olmaz vakti zamanında ebu lehebin yaptığı zulmet karşılığında inen ayetin sebebi olan zalimin sonu nolucaksa İsrail amerika ve zulme sebep vesile olan tüm canilerin sonu o olacaktır er yada geç zafer mazlumun galibiyet İslamın olacak Buda bana acayip huzur veriyor tek temennim bunları görme şansına sahip olabilmek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yaşadığımız dönemde hemen hemen her şeye şahit olduk @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben adaletin yerine geleceğini görme şansımız olduğuna inanıyorum Olacak .