Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2024, 17:01   #14318
HerakLes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

HerakLes Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok özellikli bir adam değilim. Örnek vatandaş da sayılmam. Huysuz ve inatçıyımdır. Bu inatçılığımdan da kaynaklanan bir huyum var. Aslında açık fikirliyim. Fakat çok kişi tersini söyledi diye fikrimi değiştirmem. Sevdiğim biri tersini söyledi diye fikrimi değiştirmem. Bir şey yüksek sesle ya da sertçe söylendi diye fikrimi değiştirmem. Ucunda kaybedeceklerim var diye fikrimi değiştirmem. İyi ortaya konulmuş bir argümanla ikna edilmek isterim. Bu çok insani, çok naif gözüken talep belki de hayatın en ulaşılmaz hazinesi. Sözünün üzerine söz söylenmesine anlam veremeyen, aynı olayları onun gördüğü bakış açısı dışında okuyan birilerinin olacağına inanamayan bir kalabalıklar korosuyuz.

“Nasıl değiştiririz?” falan diye kafa yormuyorum. Güneşe “arada bir de soğuk üflese” diye klima muamelesi yapmaktan bir farkı yok bunun. Eşyanın tabiatına aykırı. Fakat epey yoruyor beni.

Ve fakat bende susma geni yok. Yılgınlığa düşmek gibi bir hakkım olduğuna da inanmadım hayatım boyunca. Yılgınlık, dertlerini kendisinden başka birine çözdürme imkânı olanların lüksüdür.

Benim dengemi bozmayınız.

mood (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver