Merhabalar,
Projem ve çalışmalarımı yürütmek için
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Web Hosting Çözümleri VDS VPS Sanal Sunucuları şirketi üzerinden web hosting profesyonel paketlerini satın alarak çalışmalara başladım. Teknik konularda oldukça bilgili 7/24 destek birimlerine ulaşılabilinir olmaları gerçekten sevindirici. Üzerinde çalışmış olduğum proje kapsamında ve hosting tarafında herhangi bir yardıma ihtiyaç duymamdan ötürü yardıma hazır olduklarını söylemeleri de takdire şayan hareket.
Frontend çalışmaları bittiğin de Backend tarafında çalışmalar devam edecek. Projem hizmete açılma aşamasına geldiğinde ilk duyuruyu buradan yapacağım inşallah. Webarayüz tasarımında bir kaç değişiklikler yaptım. Üst bilgi üzerinde olan Banner kısımlarını kaldırdım. Slider kısımlarını yeniden düzenledim ve daha çok vurgulayıcı bilgileri orada paylaşmak adına değişiklikler yaptım. Sayfa yapılarının webarayüz çalışmalarını yeniden araştırıp, gözden geçiriyorum. Ortaya güzel sistemli bir proje çıkacak inşallah ve bittiği zaman da paylaşımları buradan yapacağım. İyi ve güzel dileklerin için de teşekkür ediyorum...
Amin inşallah, büyük emekler ve zaman vereceğim. Umarım bittiği zaman da karşılığını alabilirim.
Güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum.