Öncelikle Şekershell firmasını tebrik ederim, gerçekten haklarını en doğru şekilde hukuk üzerinden mücadelerini vermişler ve kazanmışlar, bu tür emeğe saygısızlığa ahlaksızlığa karşı bir dur demişler.
Bazıları demiş ki hala devam ediyor satışını da yapacak, şekershell de hukuksal mücadele sürüyor demiş bence firma bu kadar ilerlemişken de peşini bırakmaz, hukuksal olarak aldırabileceği her türlü cezayı aldırır, bu durumdan yapanın da kullananın da başı çok ağrır.
Hani derler ya, yardım yataklık yapanın da cezası var o hesap yarın birgün o kullananlar da ben bilmiyordum diyip geçemezler, çünkü yasayı bilmiyordum diyemezsiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adam verdiği örnek ile demiyor ki okeyin taşlarını almış vs, okeyi birebir almış diyor, sen gelmiş adama diyorsun ki, Bmw'de 4 kapı var, rengi beyaz başka markalar illegal olmaz, söylediklerin temel unsur, adamlarda zaten okeyin mücidi değil onu da iddaa etmezler zaten, her okey sitesi veya taşları birbirine benzeyebilir ama hiç birisi bu kadar değil, burada benzerlik değil aynısı denilir zaten, bence siz çalıştığınız kişileri iyi değerlendirin ki sizin de başınız ağrımasın, ve bu tür adamları savunmak da size birşey kazandırmaz.
Herkese iyi forumlar...