Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Temmuz 2024, 18:05   #22
Çevrimiçi
eiffel65
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hamas lideri İsmail Haniye Tahran'da Öldürüldü




Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
dava adamı mı ? adamlarına müzik festivalini bastırıp onlarca farklı ülkeden eğlenen ve kimseye zararı olmayan yüzlerce insanı öldüren, kadınlara tecavüz edip vücutlarını sosyal medyada teşir ettiren terörist bir adamın arkasından oturup ağlamadıkları kalmış. forumu terörist seviciler basmış. israil ne kadar terörist ise hamas da o kadar teröristtir.

israil geçmişte hamas'ın kurucusu şeyh ahmet yasin'i de öldürmüştü o gitti yerine ismail haniye geldi. şimdi o da gitti bir başkası gelir. ne hamas biter ne israil yok olur. binlerce yıllık mistik masallara inanan bir grup ortadoğulunun birbirini yemesi devam eder. aynı aile soyağacından geliyorlar birde akrabalar bunlar, akraba kavgası bizi ilgilendirmez.

Hamas denilen oluşum bir avuç terörist zibididen başka bir şey değil. Açıkçası gram üzülmedim. İsrail ile hamas arasında hiç bir fark yok

Bu arada bu gün filistin halkı bu zulmü görüyorsa bunun tek sebebi bu ölen herif ve onun emri altındaki zibidi topluluğu olan hamas dır. 6 Ekim de Hamas'ın danışıklı dövüş olarak yalandan 5-6 tane parakopter ile israile sözde saldırı yapması olayların bu güne gelmesinde çok önemli rol oynadı.

Biraz mantık yürütürsek şunu sorabiliriz. İsrail yıllardır küçük büyük zulüm yapıyor filistine neden hamas hiç sesini çıkarmadı da 6 Ekimde 5-6 parakopter ve 50-100 militanla saldırı girişiminde bulundu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese

Konu eiffel65 tarafından (31 Temmuz 2024 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan