|
Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben detaylı bakmadım ama sanırım şöyle;
Toplanan köpekler barınaklarda olacaklar. Hastalıklı ve insan sağlığını tehdit eden köpeklere ötenazi uygulanacak? Diye hatırlıyorum ben. Doğru mu? Evinde beslemek isteyen besleyebilecek, o köpeklerinde kimlikleri olacak sanırım. İsteyen de barınaklardan köpek sahiplenebilecek. Eee bu zaten avrupa ülkelerinde olan bir şey zaten. Ben bir sorun göremiyorum.
Geçenlerde anlatmıştım kız kardeşime saldırmışlardı. O an etraftaki esnaflar kurtarmıştı. Eeee ben orada olsaydım kardeşimi korumak adına köpeğe zarar verebilirdim o panikle. Bunu yapmayacak olan var mı? Yoksa gidip köpeğe mi sarılırdınız. Bırakın gereksiz yere duyar kasmayı. Duyar kasan arkadaşları Hatay/Antakya'ya beklerim. Gece 22.00 dan sonra merkez diyorum bakın merkez de gelin bir yürüyüş yapın.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 4-5 li çete halinde geziyorlar. Herkese her şeye saldırıyorlar.
Değil yürüyerek, motosikletle gezmiyorum o saatlerde. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Avrupayi bilmem ama burda, Bir tehdit oldugu zaman, topluma, cevreye, baska hayvanlara vs .. evet yapiyorlar.