|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sen iyimisin be uşağum ateşin mi çıktı yoksa kafir şeytan israile destek verdiğinin farkında mısın bunu düzelt yoksa çok tepki alır bak kıyamet mi koparacan da ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ne alaka dede. Tepki mi verecekler hadi versinler. Hepsine cevabım var. Zamanında Hizbullahçı terör örgütü yüzünden yüzler polis asker şehit olmadı mı bu ülkede. Ne oldu da Hizbullah'ın tarafına geçildi onu anlamıyorum. Hizbullah kaç para verdi acaba ? Bende bunu sorarım. Hizbullah ve tüm arap oluşumları benim için babası belli olmayan zumre grubudur.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:52 -->-> Daha önceki mesaj 13:48 --
|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sen iyimisin be uşağum ateşin mi çıktı yoksa kafir şeytan israile destek verdiğinin farkında mısın bunu düzelt yoksa çok tepki alır bak kıyamet mi koparacan da ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Buyurun okuyun. 2000 yılından Hizbullah ile ilgili Cumhurbaşkanlığı açıklaması
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sizin desteklediğiniz Hizbullah...
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:55 -->-> Daha önceki mesaj 13:52 --
Biz dede Hizbullahçıları serbest bırakıyorlar.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Lütfen bana bu yavşakları savunmayın
Saygılar