Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Temmuz 2024, 15:14   #3
shera_hanif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HARİTA YORUMLARKEN...

Yıllık harita yorumunu bir örnek ile açıklayalım.
bir danışan; kızının üniversite sınavını ve tercihlerinden hangisine yerleşeceğini sormuştu.
harita alttadır

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

yıllık haritasında ASC/Yükselen 4. evde bulunuyor. Bu kişi doğduğu ev ile ilgili konularla yıl boyunca uğraşacak demektir. hemen yurtdışı/yabancılar ve yükseköğretim alanı olan 9.eve bakıyoruz.
9. evde satürn bulunmakta yani kısıtlayıcı. bu öğrencinin bırakın istediği bölüme girmeyi; kazanmak için bile şansının olmadığını gösteriyor.
doğum haritasında ise 9. evde URANÜS bulunmakta. yani ileride yükseköğretim, yabancılar, yurtdışı konularında fikirleri dönüşecektir.
Yıllık haritasında mars ve neptün birlikte doğum haritasındaki VENÜS e kavuşum yapıyor. venüs bu kadar etkilendiğinde hayal kırıklıkları(neptün) ve kızgınlık/öfke (mars) bir araya gelince sinirli bir ruh hali verecektir.
yıllık güneşinin doğum haritasındaki lilith ve mars a destekleyici açı yapması isebu yıl bol bol aile (sr ASC 4.ev) ile çatışmaları ve öfke nöbetleri ile birlikte chiron un doğum merkürünü ve neptününü etkilemesi yüzünden son derece kırıcı konuşmalar olacağını da öngörebiliriz.
peki ne olacak?
hemen 2025 yılı haritasına bakalım

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

bu sefer kişinin 6. evi yükselmekte yani mücadele/sağlık alanı. ve kariyer evinde son derece büyük bir sıkışma ile birlikte yıkım görünüyor. kişinin yanlış tercihler sonucunda çalışmak istemesi ve çalışmanın çok zor gelmesi yüzünden belki de evde oturup kendini köreltmesi sözkonusu olacaktır.
bu konuda benim tavsiyem; bir işe girip çalışmak yerine ya özel bir üniversitede para ile okuyacak yahut gelecek yılın sınavlarına hazırlanacaktır.
yorum yaparken olasılıkları ve sıkışma/kriz alanlarını görürüz ama çözümleri göremeyiz. danışan kişinin maddi durumu ve sosyal çevresini bilmediğiniz sürece keskin yorumlar yapılmaz

saygılarımla

Konu shera_hanif tarafından (21 Temmuz 2024 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver