Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Temmuz 2024, 17:44   #4
BayMikrofon
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Radyo Program Sunucusu Arayanların Dikkatine!..

eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sicil iyi, ama dinleyici bulmak yayıncı dan zor hâle geldi. İF'n resmi sohbet sunucusuna bir göz atın derim, başarılar.

Öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederim.
Evet, maalesef ki dinleyici kitlesi konusunda az ya da çok sayı bir niceliktir. Önemli olan nitelik.! Bu zamana kadar yayın aldığım web sitelerinin radyo dinleyici kitlesinin nabzını üç aşağı beş yukarı analiz etmişimdir ve ortaya çıkardığım sonuç ise açıkcası beni pek de tatmin edecek türden çıkmamıştır.
Klasik (DJ) diye tabir ettiğimiz ve yayıncılığın önemini benimsemiş, radyo program sunumunun ne kadar kıymetli bir uğraş olduğunu kavrayamamış, bu konuda çıtasını yükseltmek için uğraşmayan (bi'takım çıkarları doğrultusunda hedefine ulaşmak için bu uğraşı köprü niyetine kullanan) çok yayıncıya rastladım.
Ayrıca çoğu da birbirlerinin benzerleri doğrultuda hareket ediyor ve yapmış oldukları işin mahiyetini kavramadan, önemini bilmeden yapıyor. Bu da benim açıkcası ruhumu daraltıyor.
Ne bir tarz, ne bir tür, ne bir imaj ne de konsept... hiçbi'şey yok yayınına dair. (Öylesine laf olsun bal kabağı misali bir yayıncılık anlayışı) almış başını gidiyor.

Neyse ben bi' hayli derinlere daldım sanırım.
Sizin bahsetmiş olduğunuz İF'nin Resmi Sohbet Sunucusu adını verdiğiniz nedir.? Tam olarak anlayamadım. Malüm buraya yabancı ve acemiliğin verdiği zorluktan dolayı soruyorum. Beni yönlendirir misiniz o bahsettiğiniz sunucuya.? En azından bi' bakayım nedir ne değildir gibisinden.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver