01 Temmuz 2024, 18:47
|
#2 |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Radyo Program Sunucusu Arayanların Dikkatine!..
| BayMikrofon Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Merhaba Hoş geldiniz. Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum sizlere..
İsmim Erkan, 1978 İzmir doğumluyum. 2005 yılından bu zamana kadar, başta bi'kaç yerel radyo istasyonu olmak üzere, radyo yayın hizmeti veren çeşitli sohbet / oyun v.b. web sitelerinde Radyo Program Sunucusu olarak görev aldım.
Bunun dışında ayrıca, Seslendirme sektöründe bi'çok Yerel / Bölgesel ve Ulusal bazda hizmet veren medya kurumlarının reklam v.b. projelerinde seslendirme üzerine çözüm ortağı olarak görev yaptım.
Arzu edenler olur ise Youtube kişisel web sayfamda yer alan ve hiçbir ticari amaç gütmeyen, tamamen şahsıma ait olan Seslendirme örnekleri ve daha öncesinde yayın almış olduğum bazı web sitelerinde sergilediğim radyo program sunumlarımın (Full) versiyonlu kayıtlarını dinleyerek, hakkımda ön bilgi sahibi olabilirler. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yayın Tarzı : (Talk Show) Yayın Formatı : (Nostalji içerikli) Yayın Türü : (Yerli Yabancı Pop müzik ağırlıklı) DİKKAT.!: Yayının içeriği ve sergilenen performans tamamen hiciv sanatı üzerine kurulu ve sohbeti bol düzeyde aksiyonel bir türe sahiptir. Bu kadar reklam yeterlidir sanırım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (Detayları, gerektiğinde görüşürüz) Bu duyuruyu yapmamım amacı ise henüz keşfemediğim farklı ortamları tanımak ve radyoya gönül vermiş hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşmış sosyal platformlarda, başta (Misafir yayıncı olarak) görev almaktır.
Ayrıca daha öncesinde yayın aldığım bazı web sitelerinde karşılaştığım nahoş görüntülerin olmadığı, kendini bilen, aklı başında, radyonun ve yayıncılarının kıymetini bilen nezih bir dinleyici kitlesi başta olmak üzere, yayıncılığın önemini kavramış, yerinde ve adil kararlar üzere hareket edebilen yönetime sahip elit bir ortama sahipseniz, davetiniz sonucu misafiriniz olmaktan memnuniyet duyarım. Gelen teklif ve davetler üzerine, ortamınızı ziyarete gelir ve karşılıklı anlayış çerçevesinde, yayın almam konusunda uygun gördüğümüz takdirde irtibata geçeriz.
Sizlere şimdiden göstermiş olduğunuz ilginizden ötürü teşekkür eder, iyi çalışmalar diler ve saygılarımı sunarım. | Beyefendi aradığınızı bulmanız dileğiyle başarılar diliyorum.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |