Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2024, 16:28   #958
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şuan Ona Ne Söylemek İsterdin ?

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ayni duyguyu yasiyorum senle sanirim.
Bende cok ozledim, bayram gunu aklima bazi gunler geliyor, gecen yil en yakinlarimdan once bile, dogum gunumu o hatirlayip, kutladi. Berat boyleydi. berat acik sozluydu, kirilinca belli eder soyler, mutlu olunca mutluluk sacardi. Berat cok iyi bir dost, cok iyi dert ortagidi. benimde en kotu gunlerimde, o vardi. elestirmeden, yorum yapmadan desteklerdi.
kimse olmasa, o vardi. Kus olsak bile gidip, dertlesebilcegin bir insandi Berat. susunca birsey oldugunu anlardi.. halden anlardi kisacasi. Cok ozluyorum, Bayram gunu yoklugunu daha fazla hissediyorum bende canim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm böle insan kaldımı çevremizde artık kalmadı hepsi çakal sahte yalancı menfaatleri varlar yanımızdalar berat bize kıyamazdı hep ne derdi bize kımseye guvenmeyın buradaki lere asla derdi şimdi bunu diyen yok ağlasam ne o be derdi ne oluyor derdi bittin mi kızım ben varım güclü olacaksın benım yanımdaaaa ağlamak yok derdiii. Şimdi oda yok herşey anlamsız çok kötü hersy.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver