|
Sarya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana çok ihtiyacım var artık gelmiyorsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hep yanLızdım en büyük destekcim sendin şimdi yoksun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. özlüyorum berat her gün çok fazla özlüyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ya neden gittin ki neden ben hiç alışamadım herşey ne kadar boş ve kısa? İyi olacaksıınn demiştim sana söz demiştin yoook diyorum o gelecek diyorum ama yoksun şuanda ağladığımı bilsen kızardın banaaa ne yapım elimde değil çok zor canımmm çok zor ben inanıyorum bizi orada kavuşacağız gülecez eglenecez daha çokk ah beratım ahh Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bayramın kutlu olsun yattığın yerler cennet olsunnn canımmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ayni duyguyu yasiyorum senle sanirim.
Bende cok ozledim, bayram gunu aklima bazi gunler geliyor, gecen yil en yakinlarimdan once bile, dogum gunumu o hatirlayip, kutladi. Berat boyleydi. berat acik sozluydu, kirilinca belli eder soyler, mutlu olunca mutluluk sacardi. Berat cok iyi bir dost, cok iyi dert ortagidi. benimde en kotu gunlerimde, o vardi. elestirmeden, yorum yapmadan desteklerdi.
kimse olmasa, o vardi. Kus olsak bile gidip, dertlesebilcegin bir insandi Berat. susunca birsey oldugunu anlardi.. halden anlardi kisacasi. Cok ozluyorum, Bayram gunu yoklugunu daha fazla hissediyorum bende canim.